TEGNESTUEN & PROJEKTER

SOLIDT DESIGN

TO ETAGERS
MODERNE MURSTENSVILLA M. DOBBELT GARAGE

Hjørnegrunden ligger i villaområdet i Tølløse, hvor huse må opføres i to etager. Det unge par havde en drøm om et stort hus hvor der var masser af plads når børnene kom til verden. Vi har indrettet denne flotte og lyse murstensvilla efter familiens fremtidige behov. 

OMBYGNING OG TOTALRENOVERING AF STOR 1,5 PLANS VILLA

Vi har formået at  ændre hele indretningen af huset som følge af familiens ønsker. De eneste vægge som vi ikke flettede var ydervægge. Det betyder at bygherren kunne få, lige hvad de ønskede sig inden for rammerne.

TOTALRENOVERING, ENERGIOPTIMERING SAMT TILBYGNING AF HUS FRA 1933

Ægteparret med to små børn købte et ældre hus fra 1933. De ønskede totalrenovering og energioptimering af huset samt at udnytte arealet til flest mulige værelser. Det krævede en tilbygning samt modernisering af udtrykket.

TILBYGNING AF BOLIGAREAL MED TILHØRENDE BADEVÆRELSE

Bygherren er en familie bestående af far, mor og to børn, som ønskede mere plads og et ekstra badeværelse. Vi startede med et møde hvor familien fortalte om deres visioner og drømme.

SKITSEFORSLAG AF ETPLANS HUS MED KÆLDER TIL 1,5 PLANS

Somme tider kan det godt svare sig at bygge 1. sal på et eksisterende hus i et plan. Bygherren ville bibeholde mest muligt af have arealet og samtidig have flere kvadratmeter bolig. Byggestilen bevaret og opdateret med moderne træk.

ÆNDRET ANVENDELSE FRA STALD TIL BOLIG

PARRET HAVDE TAGET EN BESLUTNING OM AT BO PÅ LANDEEJENDOMMEN TIL DE BLEV GAMLE. BØRN OG BØRNEBØRN KOMMER OFTE PÅ BESØG OG MANGLER ET STED AT VÆRE VED BESØG. VI HAR HJULPET MED AT REALISERE DERES ØNSKER HEROM.

To ensidige taghældninger

Skitseprojekt for investor som opkøber store grunde, udstykker dem for derefter enten at tilbyde nøglefærdigt hus eller blot salg af grunden. 

Erhverv - Restaurant

Totalrenovering af restaurant – den indvendige del samt udvendig facadeparti.

Derudover bad bygherren  om skitsetegninger til en fremtidig udvidelse i kælderen samt dialog med myndighederne for eventuelle krav.Vi estimerede et økonomisk skøn over hele projektet.  

TEGNESTUEN

SYMBIOSE ARKITEKTERNE er en aspirerende nystartet virksomhed, som er etableret i 2019. Firmaet har kontor i Brøndby på Dalager 10.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med opgaver som nybyggeri, tilbygning, totalrenovering eller delvis renovering, lovliggørelse af eksisterende, køber-rådgivning,  energioptimering. Det betyder at vi tager alle opgavetyper og størrelser seriøst og stræber altid efter at levere en kvalitet som vi kan være stolte af. 

Vi sætter kvalitet meget højt og skaber løsninger for et inspirerende leve- og arbejdsmiljø.

SYMBIOSE ARKITEKTERNE dækker alle faserne: skitseforslag, myndighedsprojekt, projektering af udbudsmateriale og byggeaftaler, tilsyn ved byggeriet.

 

Grundlag for navnet: i biologien er symbiose et mere eller mindre tæt samliv mellem individer tilhørende forskellige arter.

Harmoni er en vigtig faktor i vores arbejde. Virksomheden blev startet af
Jevan Al Kole BYGNINGSKONSTRUKTØR MAK / CONSTRUCTING ARCHITEC